• Αγίου Γεωργίου 38, 27100 - Πύργος Ηλείας - Ανελκυστήρες Κατασκευή - Συντήρηση
  • 26210 27340
  • 697 4732 769
  • Δευτ/Τετ: 9:00-18:00 | Τριτ/Πεμπ/Παρ: 08:30-14:00 - 18:00-20:30 | Σάββ: 09:00-14:00

Πόρτες θαλάμου Kleemann

Αυτόματες Πόρτες ανελκυστήρων με VVVF

Η KLEEMANN παρουσιάζει την ολοκληρωμένη σειρά για αυτόματες πόρτες θαλάμου και ορόφου ανελκυστήρα καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες σας σε οποιοδήποτε χώρο.

Σχεδιασμένες με γνώμονα τη λειτουργικότητα και την υψηλή αισθητική, οι αυτόματες πόρτες ασανσέρ της KLEEMANN αποτελούν την ιδανική λύση και προσφέρονται με ηλεκτροστατική-εποξειδική βαφή, πλαστικοποιημένη λαμαρίνα ή σε διάφορα τελειώματα inox.

Αναδιπλούμενες Πόρτες Θαλάμου Ανελκυστήρα

Η KLEEMANN, η Νο1 Εταιρία Ανελκυστήρων στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη θυγατρική της KLEFER, πρωτοστατούν και στο χώρο των αναδιπλούμενων πορτών ανελκυστήρα παρουσιάζοντας μια ευρεία γκάμα επιλογών κορυφαίας ποιότητας και αισθητικής, τόσο για προσωπικούς όσο και για επαγγελματικούς χώρους, πάντα με την εγγύηση της KLEEMANN.

Ημιαυτόματες πόρτες θαλάμου - ορόφου

Η KLEEMANN, η Νο1 Εταιρία Ανελκυστήρων στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη θυγατρική της KLEFER, πρωτοστατούν και στο χώρο των ημιαυτόματων πορτών ανελκυστήρα παρουσιάζοντας μια ευρεία γκάμα επιλογών κορυφαίας ποιότητας και αισθητικής, τόσο για προσωπικούς όσο και για επαγγελματικούς χώρους, πάντα με την εγγύηση της KLEEMANN.

Κυκλικές πόρτες ανελκυστήρων

Η KLEEMANN και στις πόρτες ανελκυστήρων θέτει τον πήχη της τεχνολογίας και της αισθητικής στο υψηλότερο σημείο. Εισάγει στην αγορά την πρωτοποριακή κυκλική πόρτα ασανσέρ με μηχανισμό VVVF. Συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα των αυτομάτων πορτών και επιπλέον μειώνει στο ήμισυ το ύψος του μηχανισμού του θαλάμου, «ανυψώνοντας» το αισθητικό αποτέλεσμα πέρα των προσδοκιών σας. Η κυκλική πόρτα ανελκυστήρων θαλάμου και ορόφου διατίθεται στις εξής μορφές...